FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR.

FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR.

PRIVATLIVSPOLITIK 

Lulle & Lou ER BELIGGENDE O
Søndermarken 5, 2.mf.
2000 Frederiksberg,
Denmark

HVORDAN KAN DU KONTAKTE OS?
Du kan komme i kontakt med os via dette telefonnummer +45 53 87 30 31
og denne e-mail-adresse info@lulleandlou.com
CVR. nummer er 40918736

INFORMATIONER:

Lulle&Lou er forpligtet til at beskytte vores kunders og brugere af lulleandlou.com samt tilknyttede onlinetjenesters fortrolighed. Vi forstår fuldt ud og respekterer vigtigheden af dit privatliv på Internettet og tager alle forholdsregler for at gøre dit besøg så sikkert som muligt, så du kan stole på din oplevelse og handle online.

De personlige oplysninger, du videresender til Lulle&Lou, bruges kun til at opfylde de tilsagn, Lulle&Lou er nødt til at gennemføre transaktionssætte og for at sikre dig den bedst mulige service. Lulle&Lou påtager sig ansvaret for alle personlige oplysninger, du stiller til rådighed for os. Hvis du ønsker at afslutte dit abonnement på oplysninger fra lulleandlou.com og tilknyttede tjenester, så send en e-mail til info@lulleandlou.com.

 

INDSAMLIG AF PERSONLIG DATA:

Lulle&Lou indsamler personlige data og ikke-personlige data, som du videresender, når du bruger Lulle&Lou.com og tilknyttede onlinetjenester. Dette sker, når du f.eks. fuldføreR en ordre, kontakteR kundeservice, scroller gennem vores hjemmeside eller udfører visse handlinger, såsom at abonnere på vores nyhedsbrev. De personlige data, du sender, inkluderer, men er ikke begrænset til: kontaktoplysninger, fødselsdato og betalingsoplysninger. Ikke-personlige data inkluderer, men er ikke begrænset til: IP-adresse, browsertype, antal besøg, populære søgninger, domænenavne og henvisende websteder. Vi kan også indsamle personlige data fra eksterne kilder og tredjepartsudbydere, f.eks. kreditoplysninger og adresseregistratoroplysninger.

HVORDAN BESKYTTER VI DINE DATA?

Når vi har modtaget din transmission, har vi tekniske og organisatoriske forholdsregler, der hjælper med at beskytte dine data mod tab, manipulation, uautoriseret adgang osv. Vi tilpasser løbende vores sikkerhedsforanstaltninger i takt med teknologisk fremgang og udvikling. Hos Lulle&Lou beskytter vi dine data ved hjælp af kryptering ved hjælp af Secure Sockets Layer (SSL). SSL er en funktion, der krypterer alle oplysninger, der sendes mellem køber og sælger, herunder kortoplysninger, så kortoplysninger ikke kan læses af eksterne parter.

Ingen dataoverførsler via Internettet kan garanteres at være 100% sikre. Derfor kan vi ikke sikre eller garantere sikkerheden for de oplysninger, du sender til os, og du må derfor have forståelse for, at alle oplysninger, du overfører til os, udføres på din egen risiko.

FORMÅL OG RETSGRUNDLAG TIL BEHANDLING AF DINE PERSONLIGE DATA

Vi behandler dine data for at opfylde vores forpligtelser som forening, forpligtelser, som er en konsekvens af love og relaterede regler.

Vi indsamler også personoplysninger om medlemmer af bestyrelsen for foreningen, fordi loven kræver det, og vi bruger data om eksterne partnere i overensstemmelse med den kontrakt, vi har med dem.

KATEGORIER AF PERSONLIGE DATA

Vi behandler generelle data som navn, adresse, e-mail og telefonnummer.

LEVEREDE INFORMATION

– Navn, adresse, postnummer, by, land, telefonnummer, e-mail.

– Bankoplysninger og / eller betalingsmuligheder. Alle data, du har afsløret og accepteret, videregives.

Dataene bruges udelukkende til håndtering af lejeaftalen og videregives ikke til andre.

OPBEVARING AF PERSONLIGE DATA

Lulle&Lou gemmer personlige data i henhold til retningslinjer for denne sag. Primært opbevarer vi kun personlige data, så længe det er nødvendigt at opfylde vores forpligtelser som forening.

RETTEN TIL AT TILBAGETRÆKKE PERSONLIGE DATA

Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Du kan gøre dette ved at kontakte os gennem vores kontaktoplysningerne.

Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af ​​vores behandling af dine personlige data baseret på dit forudgående samtykke indtil datoen for tilbagetrækningen. Så hvis du trækker dit samtykke tilbage, får det først virkning fra datoen af tilbagetrækning.

DIN RETTIGHEDER

I henhold til reglerne for databeskyttelse har du som registreret et antal rettigheder vedrørende virksomhedens behandling af personoplysninger. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, så kontakt os.

Retten til at se informationer (adgangsret)

Du har ret til at få adgang til de data, vi behandler om dig, og til flere oplysninger.

Foreningen kan opkræve et gebyr for denne opgave. Dette skal være et rimeligt gebyr under hensyntagen til de administrative omkostninger ved levering af de pågældende data.

RETTEN TIL REKTIFICERING

Du har ret til at rette urigtige oplysninger om dig.

RETTEN TIL AT SLETTE

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysningerne om dig selv inden tidspunktet for vores almindelige sletning.

RETTEN TIL AT BEGRÆNSE HÅNDTERINGEN PERSONDATA

I nogle tilfælde har du muligvis ret til begrænse håndteringen af dine data. Hvis du har ret til begrænset håndtering – kan vi i fremtiden kun behandle dataene – undtagen til opbevaring – med dit samtykke – eller med det formål at bestemme, håndhæve eller forsvare juridiske krav eller til at beskytte en person eller vigtige offentlige interesser.

RETTEN TIL INDSIGELSE
I nogle tilfælde har du ret til at gøre indsigelse mod vores ellers legitime behandling af dine personlige data. Du kan også gøre indsigelse mod behandlingen af ​​dine data til direkte markedsføring.

RETTEN TIL TRANSMITTERING

Du kan i visse tilfælde have ret til at modtage dine personlige data i et struktureret, ofte brugt og maskinlæsbart format og uhindret for at få sådanne personlige data overført fra en systemcontroller til en anden

Du kan læse mere om dine rettigheder i Vejledning til Datatilsynsstyrelsen om rettighederne til registrerede, som du finder på www.datatilsynet.dk.

HVORDAN LANG TID OPBEVARES DATA?
Efter 2 år vil jeg kontakte dig og spørge, om du stadig er interesseret i Lulle&Lou.com, og om du ønsker at få dine oplysninger slettet.

Du har altid ret til at få slettet dine data, bare send en e-mail til info@lulleandlou.com.

NYHEDSBREVE

Hvis du har givet dit samtykke, kan vi bruge din e-mail-adresse til at sende dig nyhedsbreve.

Hvis du ønsker at afmelde dig nyhedsbrevet, kan du gøre det i bunden af ​​e-mailen. Hvis du har problemer, så kontakt os.

LINKS

Lulleandlou.com og Lulle&Lous tilknyttede onlinetjeneste kan indeholde links til andre websteder, der ikke falder ind under vores overvågning. Vi kan ikke påtage os noget ansvar for beskyttelsen af ​​dit privatlivet eller indholdet af disse websteder, men vi tilbyder disse links for at gøre det lettere for vores besøgende at finde mere information om specifikke emner.