FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR.

FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR.

BETINGELSER OG VILKÅR

VORES INFORMATIONER
Lulle&Lou
Addresse: 
Søndermarken 5, 2.mf.
2000 Frederiksberg,
Denmark
Website: lulleandlou.dk
Email address: info@lulleandlou.com
MOMS-nr.: 40918736

VILKÅR OG BETINGELSER
Disse vilkår og betingelser gælder for al brug af online besøgende og ordrer placeret af kunder på lulle&Lou.com. Ved at acceptere disse vilkår og betingelser indgår du en aftale med Lulle&Lou, momsnr. 40918736, Fåreløkke 17, 4622 Havdrup, Danmark.

Det er køberens forpligtelse til at acceptere og tage hensyn til betingelserne og betingelserne, inden de afgiver en ordre. Ved at afgive en ordre indgår du en aftale med os og accepterer disse vilkår og betingelser. Lulle&Lou forbeholder sig retten til at ændre vilkårene fra tid til anden. Ændringer, der er foretaget efter at du har foretaget en ordre, påvirker ikke den ordre, medmindre det kræves i henhold til loven.

EJERSKAB AF RETTIGHEDER
Alle rettigheder, herunder ophavsret på lulleandlou.com forbliver hos Lulle&Lou og dets datterselskaber. Al brug af dette websted eller dets indhold, inklusive kopiering eller opbevaring af det eller dem helt eller delvist, bortset fra til din egen personlige, ikke-kommercielle brug, er forbudt uden vores tilladelse.

ORDRE
Inden du går videre til betaling, kan du gennemgå din ordre, inklusive din samlede pris inklusive moms og forsendelsesomkostninger og foretage ændringer, hvis nødvendigt. Du er bundet af din ordre fra det øjeblik, du bekræfter ordren, og de derved angivne vilkår og betingelser er blevet opfyldt. Dette sker, når ordren er sendt, og betalingen er bekræftet. Bemærk, at ordren ikke er gyldig, hvis Lulle&Lou ikke kan bekræfte den / de fakturerings- og forsendelsesadresse, du giver. Når du har bekræftet din ordre, modtager du en øjeblikkelig online bekræftelse på din skærm ved afslutningen af ​​kassen, samt en digital ordrebekræftelse via e-mail. Denne bekræftelse er en modtagelse af din ordre online. En digital leveringsmeddelelse sendes via e-mail, når din ordre sendes. Dette er en bekræftelse af din levering.

BETALING

Hos Lulle&Lou kan du betale med PayPal, VISA, Mastercard eller American Express.
På Lulle&Lou kan du betale med € EURO og DKK. Lulle&Lou kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle valutaændringer eller valutakurser, som enhver bank måtte have, når de udveksler de valutaer, vi tilbyder online.
På Lulle&Lou har vi Secure Stockets Layer (SSL) certifikat, det er en krypteret forbindelse og skaber tillid mellem en browser eller brugers computer og en server eller et websted.
SSL-forbindelsen beskytter følsomme data, såsom kreditkortoplysninger, der udveksles under hvert besøg, der kaldes en session, mod at blive opfanget fra ikke-autoriserede parter.
Ingen eksterne parter vil kunne få adgang til de oplysninger, du har givet.

FORVENTEDE FRAGTDAGE 

Danmark 1-4 dage

EU 2-6 dage

Internationalt 5-7 dage  

Forsendelseslandet vælges ved kassen. Alle priser, valutaer, moms, leveringstider og leveringsomkostninger justeres afhængigt af det land, du vil have dine varer sendt til. Lulle&Lou sender de godkendte ordrer inden for 1-3 dage (mandag-fredag) eller så hurtigt som muligt og i den rækkefølge, de er modtaget. Undtagelser fra dette kan forekomme under frigivelser, lagerstyring, helligdage og perioder med tilbud, i og med håndterings tiden under disse omstændigheder kan tage længere tid.   

Anslåede leveringstider skal kun bruges som vejledning og begynder fra afsendelsesdatoen. Leveringstider afhænger af det land, hvor varerne sendes til, og valget af fragtmetode. Lulle&Lou er ikke ansvarlig for forsinkelser forårsaget af toldbehandlingsprocessen for destinationen.

Hvis en levering lider af en forsinkelse, eller hvis leveringen ikke kan sendes eller kun delvist sendes på grund af, at varerne ikke er på lager eller af andre grunde, vil forbrugeren blive informeret om dette så hurtigt som muligt eller senest 30 dage efter ordren blev placeret. I dette tilfælde får forbrugeren mulighed for at opsige aftalen gratis. Lulle & Lou refunderer forbrugeren fuldt ud senest 30 dage efter afslutningen. 

RETURNERING
Hvis du ikke er tilfreds med det produkt, Lulle&Lou har sendt til dig, har du altid muligheden for at returnere varen inden 14 dage efter du har modtaget varen. Alt, hvad vi beder om, er, at varen er i samme tilstand, som da du modtog den, alle mærker er på produktet og ikke-slidte. Vi giver dig en fuld refundering på samme måde som du betalte, da du købte varen, og du vil inden for 5-10 dage få pengene tilbage.
Når du returnerer en vare, skal du pakke den i en passende kasse, da vi er nødt til at tænke på miljøet og bruge så lidt affald som muligt. Så hvis muligt kan du genbruge min emballage, og så har du også gjort en lille forskel for miljøet! 🙂
Marker pakken med “RETURN ITEM”

OMBYTNING AF VARER 
Hvis du ønsker at udveksle en eller flere genstande, skal du returnere de dele af din ordre, du ønsker at bytte til andre varer.
Skriv en e-mail til info@lulleandlou.com med ordrenummer og den vare, du vil udveksle. Når Lulle&Lou modtager din returforsendelse, sender vi din nye ordre.

FORSENDELSE
 Forsendelsesgebyrer vises i kassen inden det sidste betalingstrin. De faktiske fragtomkostninger er afhængige af det land, hvor varerne sendes til. Lulle&Lou bruger PostNord, GLS og DAO.

SPORING
I leveringsmeddelelsen til din ordre modtager du et sporingslink via leveringsfirmaet og en SMS med oplysningerne. Hvis du vil spore din pakke, kan du kopiere dette link (https://track.shipmondo.com/). Dette link giver dig oplysninger om status for din ordre med hensyn til levering og sporingsnummer.

SPECIAL LEVERING
Hvis du får oplysninger om at vi ikke at levere til det land, du ønsker at få din vare leveret til, er du mere end velkommen til at kontakte info@lulleandlou.com, og vi finder en løsning.

UAFHENTEDE PAKKER
Lulle & Lou betaler ikke forsendelse for ikke-indsamlede pakker. Kunder vil blive opkrævet omkostningerne ved returfragt og administrationsgebyrer.

AFLYSNING
Hvis du anerkender en produktionsfejl, kan varerne returneres mod en gyldig kvittering og / eller ordrebekræftelse. For defekte genstande refunderer Lulle&Lou dig fuldstændigt, inklusive returforsendelse, så hurtigt som muligt. Varerne er defekte, hvis de modtages beskadigede, eller hvis der opstår en produktionsfejl inden for seks måneder efter købet. Genstande, der er beskadiget som følge af normalt slid, anses ikke for at være defekte. Hvis det samme produkt ikke er tilgængeligt til ombestilling, har du ret til en fuld refusion inklusive omkostninger ved forsendelse og retur.

ÆNDRINGER I PLACEREDE ORDRE
Når din ordre er placeret, og du har modtaget en ordrebekræftelses-e-mail, begynder vi at håndtere din ordre. På dette tidspunkt må du ikke foretage nogen ændringer i din ordre. Hvis der er begået en fejl ved registrering af kundekontakt eller adresseoplysninger under bestilling, er det dit ansvar at straks kontakte info@lulleandlou.com. Lulle&Lou er ikke ansvarlig for varer sendt til en fejlagtig og / eller forkert adresse indsendt af kunder.