FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR.

FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR.

                                                           FORSENDELSE OG RETURNERING

 

FRAGTGEBYRER 

Ved bestillinger under det gratis forsendelsegebyr vises dit forsendelsesgebyr i kassen inden det sidste betalingstrin. De faktiske fragtomkostninger er afhængige af landet, og hvor varerne sendes til, og hvilken leveringsindstilling du vælger.

Lulle&Lou tilbyder gratis forsendelse i Danmark for over 600DKK

Ordre med gratis forsendelse vil vise 

FORVENTEDE FRAGTDAGE 

Danmark 1-4 dage

EU 2-6 dage

Internationalt 5-7 dage  

Forsendelseslandet vælges ved kassen. Alle priser, valutaer, moms, leveringstider og leveringsomkostninger justeres afhængigt af det land, du vil have dine varer sendt til. Lulle&Lou sender de godkendte ordrer inden for 1-3 dage (mandag-fredag) eller så hurtigt som muligt og i den rækkefølge, de er modtaget. Undtagelser fra dette kan forekomme under frigivelser, lagerstyring, helligdage og perioder med tilbud, i og med håndterings tiden under disse omstændigheder kan tage længere tid.   

Anslåede leveringstider skal kun bruges som vejledning og begynder fra afsendelsesdatoen. Leveringstider afhænger af det land, hvor varerne sendes til, og valget af fragtmetode. Lulle&Lou er ikke ansvarlig for forsinkelser forårsaget af toldbehandlingsprocessen for destinationen.

Hvis en levering lider af en forsinkelse, eller hvis leveringen ikke kan sendes eller kun delvist sendes på grund af, at varerne ikke er på lager eller af andre grunde, vil forbrugeren blive informeret om dette så hurtigt som muligt eller senest 30 dage efter ordren blev placeret. I dette tilfælde får forbrugeren mulighed for at opsige aftalen gratis. Lulle & Lou refunderer forbrugeren fuldt ud senest 30 dage efter afslutningen. 

RETURNERING
Hvis du ikke er tilfreds med det produkt, Lulle&Lou har sendt til dig, har du altid muligheden for at returnere varen inden 14 dage efter du har modtaget varen. Alt, hvad vi beder om, er, at varen er i samme tilstand, som da du modtog den, alle mærker er på produktet og ikke-slidte. Vi giver dig en fuld refundering på samme måde som du betalte, da du købte varen, og du vil inden for 5-10 dage få pengene tilbage.
Når du returnerer en vare, skal du pakke den i en passende kasse, da vi er nødt til at tænke på miljøet og bruge så lidt affald som muligt. Så hvis muligt kan du genbruge min emballage, og så har du også gjort en lille forskel for miljøet! 🙂
Marker pakken med “RETURN ITEM”

OMBYTNING AF VARER 
Hvis du ønsker at udveksle en eller flere genstande, skal du returnere de dele af din ordre, du ønsker at bytte til andre varer.
Skriv en e-mail til info@lulleandlou.com med ordrenummer og den vare, du vil udveksle. Når Lulle&Lou modtager din returforsendelse, sender vi din nye ordre.

FORSENDELSE
 Forsendelsesgebyrer vises i kassen inden det sidste betalingstrin. De faktiske fragtomkostninger er afhængige af det land, hvor varerne sendes til. Lulle&Lou bruger PostNord, GLS og DAO.

SPORING
I leveringsmeddelelsen til din ordre modtager du et sporingslink via leveringsfirmaet og en SMS med oplysningerne. Hvis du vil spore din pakke, kan du kopiere dette link (https://track.shipmondo.com/). Dette link giver dig oplysninger om status for din ordre med hensyn til levering og sporingsnummer.

SPECIAL LEVERING
Hvis du får oplysninger om at vi ikke at levere til det land, du ønsker at få din vare leveret til, er du mere end velkommen til at kontakte info@lulleandlou.com, og vi finder en løsning.